Zamieszczone przez CASKP
Który zestaw wybrać...?
Zwiń
X
-
Mysle że nie ma na co czekac..... Ostatnio zrywaliśmy maty bitumiczne które po 6 miesiącach tak wyglądały :
Klientowi po pewnym czasie pojawiały się na szybach smugi, cos w drzwiach latało, brzęczało.
Jak widać - po rozebraniu wszystko stało się jasne.... Do drzwi trafił Xtreme i nie ma już zadnych problemów. Oczywiście nie wspomnę o mniejszym ciężarze i lepszym tłumieniu ...[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez CASKPMysle że nie ma na co czekac..... Ostatnio zrywaliśmy maty bitumiczne które po 6 miesiącach tak wyglądały :
http://www.audiocar.pl/fo...135#reply_29773
Ja u siebie chyba 4 samochód oklejam matami APP i nie miałem problemów - na obecnym maty są prawie dwa lata i ostatnio zaglądałem i jest OK.
Ale skoro Dynamat jest tak dobry, to może następnym razem się skuszę :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9na obecnym maty są prawie dwa lata i ostatnio zaglądałem i jest OK.
Ale skoro Dynamat jest tak dobry, to może następnym razem się skuszę :wink:
Komentarz
-
-
Te APP też były "dopiekane" opalarką ...[center:f683551993]>>- CAR AUDIO SYSTEM -<<
****** > www.audiocar.pl < ******
Wyprzedaż Sprzętu Car Audio po cenach HURTOWYCH - Zainteresowani - Pytać ;] [/center:f683551993]
Komentarz
-
-
Sigma_74
żadnego,
głośniki tylko WIFA przód, z tyłu sub zbudowany na zamówienie, wzamaczniacz MONACOR i rewela, moja wizja tego co mam i uważam że gra dobrze.
Komentarz
Komentarz